Kommentering avstängd

Kommuncentral finansiering av Stadsbiblioteket 300 m2 hela 2014

I dag har vi rödgröna lagt ett förslag till kompletteringsbudget till kommunstyrelsen. Det är flera viktiga och intressanta punkter bland förslagen. Bland annat finns förslaget att kostnaden för att finansiera öppethållande för Stadsbiblioteket 300 m2 vid Brunnsparken 2014 ut blir finansierat genom förstärkning av kulturnämndens budget.

I april 2014 öppnar åter det då större och modernare Stadsbiblioteket på Götaplatsen, det blir en fantastastisk händelse. Med denna kommuncentrala finansiering kan den oerhört lyckade tillfälliga lösning som Stadsbiblioteket 300 m2 varit, förlängas 2014 ut utan att finansieringen behöver letas upp i andra delar av kulturnämndens verksamheter.

Stadsbiblioteket 300 m2 har på kort tid seglat upp och blivit stadens mest besökta bibliotek och det bibliotek där flest nya lånekort lämnas ut. Vi får se hur detta står sig när Stadsbiblioteket Götaplatsen öppnar igen.

/Thomas

i kategorin:Kultur Taggar: ,