Kommentering avstängd

Extremt nära

Klockan är 20.15 amerikansk tid, kvart över tre hemma. Rösterna har börjat räknas i det amerikanska presidentvalet och hittills verkar allt oerhört jämnt. Men mycket återstår att räkna och en del tror inte att det kommer att bli klart i det närmaste. För egen del får det bli valvaka på O’Hares flygplats med en gummislangssmakande bit ost och en banan. Utbudet är inte det bästa och mannen i den lilla shopen säjer att det beror på de hutlösa hyrespriserna som flygplatsen tar. Idag har alla jag mött, talat val. Servitören på lunchresturangen som skulle rösta så fort han gått av sitt pass (Obama-fan), mannen i hissen som pekade ut var presidentens bil kom farande (Obama-fan), taxichauffören till flygplatsen (Obama-fan). Det känns som att valet denna gång kan bli störres dvs fler deltagare än tidigare men det återstår att se. En sak är klar dock, alla som såg Obamas tal igår (måndag) borde känna skillnaden mot det stela, oemotionella tal som Mitt Romney levererade. Vad som än händer. Obama är min kandidat. (och han spelade basket idag men gick också till sitt lokala kampanjkontor och hjälpte dom att ringa)

//Anneli

i kategorin:Göteborg, Politik Taggar: , , ,