Kommentering avstängd

Vi lyssnar på din cykelidé på Gustav Adolfs torg!

 Nu är cykelhuset på Gustav Adolf torg invigt. Där kan göteborgare och besökare från och med nu lämna in synpunkter och förslag och synpunkter till och om cykelstaden Göteborg.
Vi har i majoritetens budget för 2013 satsat extra pengar på cykel. Pengarna skall användas till nya cykelbanor och till reparation av gamla. Vi har också gett trafikkontorets i uppdrag att uppdatera stadens cykelplan.  Dessutom jobbar vi för att det i framtiden skall finnas en gång och cykelbro över till Frihamnen.
Men vi vill mer, därför vill vi nu höra vad just du tycker! Så gå till Cykelhuset eller maila Trafikkontoret dina förslag och idéer. Cykelhuset med förslagslådan är öppet under perioden 3 september – 22 september på vardagar mellan klockan 11-13 och 16-18 , och lördagar klockan 11-14.
Till sist…..glöm inte cykelhjälmen.
Johan Nyhus
Ps. Mer om cykling kan du läsa här. På sidan 9 kan du t.ex. läsa vad GT:s chefredaktör Frida Boisen tycker om att cykla.
i kategorin:Aktiviteter, Cykel, Göteborg, Huvudinlägg, Miljö, Stadsutveckling, Trafik Taggar: , , , ,