Kommentering avstängd

Första maj

Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har deltagit på första maj- demonstrationer. Många gånger har det blivit, i alla typer av väder och alla typer av kläder. Oavsett det, har  samma känslor infallit sig. Blandning av högtidlighet, nervositet och undran över hur många vi ska bli. Känslan när jag cyklade ner för Linnégatan och fram till Järntorget i dag var fantastisk,både i väder och mycket folk ute på gatorna. Aldrig har jag sett så mycket folk på Järntorget. Detta blir en bra dag och jag ser fram mot Stefan Lövfens tal uppe på Götaplatsen. Nu ska jag ner och se hur det går för SSU:arna.  Tomt i det göteborska skyltfönstret såg jag de borgerliga skriver i gt idag. Kanske det, men vi är inte ett  skyltfönster. Vi har riktig verksta i stan. Skillnaden är stor.

Nu är talen över och banden har packat ihop, Stefan Löfven med Co. har  åkt tillbaka igen.

Stefan Löfven laddar upp inför 1 maj.

Stefan Löfven laddar upp inför 1 maj.

Var känslan i morse bra, är summeringen av dagen makalös. Aldrig har jag sett så mycket folk! Inte bara det, glädjen, applåderna och leendena räcker länge.

Det här bli bra!

Alla bilderna ser du på vår Facebooksida.

i kategorin:Göteborg, Politik Taggar: , , , , , ,