Kommentering avstängd

Damerna ska spela på nationalarenan

När den rödgröna majoriteten beslutade att bygga Gamla Ullevi var det för mig oerhört viktigt att denna arena skulle vara nationalarena för damlandslaget. Självklart skulle de själva kunna föreslå/ bestämma tider för de matcher de ansåg skulle spelas på Gamla Ullevi.

När jag nu på nyheterna igår får veta att damerna inte får spela och att de även tidigare nobbats blir jag arg. Visserligen går ekonomin för arenan dåligt och det är väl anledningen denna gång. Att arenan redan har bokats för att få inkomster från evenemang med storbild. Jag undrar hur mycket folk detta slag av föreställning drar?

Jag uppmanar ledningen och arenachefen att tänka om! Ändra inställning och förstå
att en nationalarena för damlandslaget förpliktar, det är inte bara prat. Meddela genast damlandslaget att de är välkomna att spela sin match.

/Kia Andreasson


i kategorin:Aktiviteter, Idrott Taggar: , , ,