Kommentering avstängd

Grattis Way out west och Thörnströms!

Stort grattis till way out west som vann titeln som den mest
innovativa musikfestivalen i internationella MTV O Music Awards!
Otroligt roligt och hoppas det ger stora rubriker. Det måste väl alla
tycka, även icke festivalbesökare, att detta är ett hedrande och
positivt epitet för en göteborgsföreteelse. Lika uppmuntrande är
Thörnströms utmärkelser som kom någon dag senare i veckan. Det finns både kreativitet och skaparlusta i stan och med uppmuntran växer de flesta en bit till.
Damen från Tsnzania som jag fick ett snabbt samtal med i den flotta hotellobbyn glödde också av kämpaglöd och det kan nog behövas en hel del av det för att jobba med fokus på kvinnor och entreprenörskap och finansiering i ett land som Tanzania. Hon är förresten en av de 130 deltagarna i denna internationella konferens om entreprenörskap där vi 130 deltagare är fördelade på 60 länder.
Nyheterna i Singapore präglas mycket av översvämningarna i Thailand. Det känns lite som vi svenskar också känner en extra omsorg om Thailand inte minst för att många av oss besökt landet och tagit positiva minnen med oss. Sen är tsunamikatastrofen för generationer inpräntad i våra hjärtan. En sorg som finns kvar bland många. Vad som nu händer i Thailand kommer att få konsekvenser även när regnet upphör. Utmaningar präglar detta land som vi känner som semester och långa dagar vid vita stränder.

i kategorin:Aktiviteter, Göteborg, Kultur, Politik Taggar: , , , ,