Kommentering avstängd

Äntligen! Nu är Plikta invigd!

Väldigt många glada Göteborgare kom och firade vårt nya jätteroliga Plikta. Här finns något för alla och dessutom är Plikta bemannad varje dag! Vi kommer att få tre utflyktslekplatser till i Göteborg!

Vill passa på att kommentera dagens GP artikel. Vi har 300 lekplatser i Göteborg och de ska vi försöka underhålla på ett bra sätt. När nya områden byggs planeras det även för nya lekplatser.

Vi kommer också att se till att det finns fria ytor och grönytor för barn att leka på. Med vetskapen om att det är lika viktiga som de planerade, anlagda lekplatserna.

Vi har en lekplatspolicy som vi arbetar efter och det innebär att vi har olika slags lekplatser för olika behov både de nära smålekplatserna och de större. De lekplatser som tagits bort är de som var i dåligt skick, och där det fanns annan lekplats i närheten som kunnat ersätta den.

Vi vill att barnfamiljer ska fortsätta bo kvar i Göteborg och vi har fokus på barnperspektiv, därför ska vi fortsätta och utveckla lekplatserna i Göteborg, både de små och de stora. Mera lek i Göteborg med andra ord!

i kategorin:Barn, Miljö, Stadsutveckling Taggar: , ,