Kommentering avstängd

Årets Kulturnatta

Ikväll, denna kalla fredag den 14 oktober, ägde årets Kulturnatta rum i vår fina stad. 2011 års ‘natta’ är den största någonsin och de programpunkter vi tog del av var härligt välbesökta – såväl invigning vid Storan som Konstmuseets Jan Lööf-utställning. Utöver officiella programpunkter fanns som vanligt ett stort utbud av övriga ‘fria’ pärlor. I år bjöd till exempel en kör på studentikås sångarglädje på Konserthusets trappa… de sjöng att varm choklad var nyttigare än alkohol. En bra vald repertoir när termometern visade runt 5 grader celsius!
En tidigare favorit som det inte fanns tid för i år har varit att besöka olika föreningar i Viktoriahuset på Linnégatan. I det huset, som på många håll i Göteborg, finns det gott om eldsjälar!

Skickat från min läsplatta och med vänlig hälsning,

i kategorin:Kultur Taggar: , , , ,